Fokker: Bruno Chassaing

Monaliza's vader is Quidam de Revel, één van de belangrijkste verervers in Frankrijk, die op zowat alle Europese stamboeken rechtstreeks of onrechtstreeks een belangrijke invloed heeft uitgeoefend. 

Dit kan misschien nog meer gezegd worden van haar moeders' vader Cor de la Bruyère. Moeder Iberia II heeft naast Monaliza die zelf succesvol op 1m35 niveau sprong, nog twee 1m60 paarden nagelaten: de hengst Nabucco, van Dollar du Murier, ter dekking bij Keros, en Pistoya, eveneens van Dollar du Murier. Verder ook nog Tiamo Massuère (Calato) op 1m50 niveau en Borghese Massuère (Idéal de Pressey) op 1m45 niveau.

Ook grootmoeder Estrella del Dia (Galoubet A), heeft zelf internationaal gesprongen op 1m50 niveau, en liet bovendien  twee 1m60 en twee 1m50 paarden na.

Ook de vierde moeder, Quilane d'Or (Imam d'Or) sprong 1m60 niveau.
Palmares

Monaliza wordt ingezt in de fokkerij.


Nakomelingen

Wij fokten uit Monaliza de Cardento dochter Palmyra van de Pikkerie (2015), een Diamant zoon Rembrandt van de Pikkerie, verkocht op de BWP elite-veiling en een Untouchable merrieveulen in 2019. In 2020 verwachten we van haar weerom een Untouchable veulen.